A Pro-Form Kft. magyar magántulajdonban lévő cégként több mint 30 éves múltra tekint vissza a hőre lágyuló műanyag-feldolgozás terén. Tevékenységét vákuumformázással kezdte, de a vevői igények és a belülről fakadó örökös fejlődési szándék eredményeképpen ma már négy műanyagfeldolgozó alaptechnológiát mondhat magáénak:

Préslégformázással egyszer használatos csomagolóeszközöket, dobozokat, tégelyeket, desszertbetéteket gyártunk különböző alapanyagokból élelmiszeripari, főleg cukrászati, hidegkonyhai, közétkeztetési, sütőipari felhasználásra széles típus- és méretválasztékban. Préslégformázási technológiánk ma Magyarországon egyedülálló, és sajátosságainak köszönhetően még kis- és középsorozatok esetében is gazdaságosan, rövid átfutási idővel, nagy termelékenységgel és igen jó minőségben gyártjuk termékeinket.

Vákuumformázással ipari műszerburkolatokat, járműipari, világítástechnikai elemeket, építőipari és szaniter termékeket, egy- és többutas tároló- és szállítótálcákat, árukínáló display elemeket, ipari csomagolástechnikai buborék és bliszter csomagolóanyagokat készítünk.

Megnövekedett fólia és lemez extruder kapacitásunkat saját igényeinken túl, új és meglévő  ügyfeleink részére ajánljuk, főleg reklámipari táblákhoz, különböző burkolati elemekhez, uszodaipar, és vákuumipar számára.

Világszínvonalú fröccsöntési technológiánkkal az édesipar számára gyártunk díszdobozokat széles forma-, méret- és színválasztékban. Termékeink saját fejlesztésűek, a tervezésnél az esztétikus formavilágot és piaci partnereink igényeit tartottuk szem előtt. Díszdobozainkhoz természetesen gyártunk dobozbetéteket is, bonbonok és más édesipari termékek csomagolására.

Egyik fő törekvésünk, hogy cégünk a hőre lágyuló műanyag feldolgozási alaptechnológiái mellett fontos támogató tevékenységekkel tegye teljessé a vevőinek nyújtandó szolgáltatásait. Ennek érdekében egy több mérnök kollégából álló termékfejlesztő és szerszámtervező csoportot, valamint egy jól felszerelt szerszámkészítő üzemet hoztunk létre. Termék- és szerszám fejlesztő részlegünk háromdimenziós tervezéssel és számítógép-vezérelt CNC szerszámkészítéssel támogatja megrendelőink elképzeléseit.

A Pro-Form Kft. szakemberei egyedi csomagolás- és termékfejlesztési igény esetén Önnel együttműködve a tervezés stádiumától részt vesznek a termék kifejlesztésében. Így lesz a megszülető termék “alkalmas és műanyagszerű”. Komplex szolgáltatást nyújtunk partnereinknek!

Cégünk belső indíttatásból és a referencia listánkban található több multinacionális cég nyomására 2001-ben auditáltatta magát először az ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány, majd később az ISO 14001 környezetirányítási rendszer szabvány, valamint az ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer szabvány szerint, ezzel egy komplex irányítási és élelmiszerbiztonsági rendszert honosítva meg cégünknél, amely elengedhetetlen a piacon való érvényesüléshez és a kitűzött céljaink eléréshez. Céljainkat végig szem előtt tartva, alapos felkészülést követően 2016-ban sikeresen auditáltattuk magunkat a BRC (British Retail Consortium) élelmiszer-biztonsági szabvány legújabb, 5. kiadása szerint, amely jelenleg a legmagasabb követelményrendszerrel rendelkező globális élelmiszeripari direktíva. Az audit során megszerzett igen nívós A-fokozat biztosítja jelenlegi és jövőbeli partnereinket abban, hogy élelmiszer és nem élelmiszer csomagolás céljára extrudálással majd préslégformázással kialakított normál és biodegradálható eldobható, mikrohullámozható, hegeszthető dobozaink és dobozbetét tálcáink mind higiéniailag, mind minőségileg a lehető legmagasabb szintet képviselik. Rendelkezünk továbbá SEDEX tanúsítvánnyal is, amely biztosítékként szolgál cégünk etikus és felelős üzleti tevékenységét illetően. A cég szellemiségéből adódóan folyamatos piaci és technológiai fejlesztéseket valósít meg, melyeknek köszönhetően évről-évre növelni tudta az árbevételét, így például az édesipari desszertbetétek területén európai szinten bizonyítottan a legjobbak között foglalunk helyet. Gyártó és raktárterületünk folyamatos bővítésének köszönhetően jelenleg több mint 6500 m2 gyártó- illetve 8500 m2 raktárterülettel rendelkezünk.