Napjainkban az egyre markánsabb demográfiai változások, a globalizáció, a klímaváltozás gyorsuló üteme formálják a világot, amelyben élünk, dolgozunk. Üzleti tevékenységünk során kiemelt küldetésünknek érezzük a hozzánk méltó nagyságú társadalmi- és ökológiai felelősségvállalást, ezáltal hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez.

Társaságunk nagy figyelmet fordít más, kiemelkedően fontos megelőző és támogató tevékenységekkel párhuzamosan az újrahasznosítható műanyagok szelektív gyűjtésére és visszadolgozására a világban megfigyelhető egyre inkább gyorsuló ütemű szénhidrogén kitermelés csökkentése érdekében. Innovatív, Európán átívelő projektek keretein belül a biológiai úton lebomló műanyagok ipari méretű feldolgozhatóságát és alkalmazhatóságát vizsgálja, elősegítve ezzel a jövőben kulcsfontosságúvá váló természetes alapú műanyagok térhódítását.

Segítő kapcsolatot ápolunk több közép- és felsőfokú oktatási intézménnyel. Így segítjük a fiatalokat a szakmai tudás megszerzésében és az arra érdemesek alkalmazásával a munka világában is lehetőséget nyújtunk nekik az érvényesüléshez.

A Pro-Form Kft. stratégiai irányvonalába teljes mértékben integrált a környezettudatos gondolkodás, nem csupán egy hangzatos filozófia.