Sikeresen zárult technológiafejlesztési pályázatunk!

2024.01.18.

2023-ban pályázati szempontból is sikeres évet zárt a cégünk, hiszen megvalósításra és lezárásra került a GINOP Plusz 1.2.1-21 „Technológiafejlesztés és technológiai kapacitások bővítése, valamint ingatlan korszerűsítés a Pro-Form Kft-nél” című pályázatunk.

Az elnyert pályázat céljai elsősorban technológiafejlesztést és technológiai kapacitásbővítést célzó eszközbeszerzések voltak, valamint ezeken felül az ecseri telephelyünkön található ingatlanunk hőszigetelése.

A projekt keretén belül beszerzésre került két darab nagyteljesítményű automata préslégformázó gép, amelyek alkalmasak a cégünknél gyártott csokoládétálcák, desszertbetétek, bliszterek, vékonyabb logisztikai tálcák, és egyéb műanyag (jellemzően PET, PP és HIPS) csomagolástechnikai termékek elkészítésére. Az igen jelentős gyártási kapacitásbővülés pedig szükségessé tette mind a készáru raktárunk tárolási kapacitásának bővítését, mind pedig olyan alapanyag- és készáru mozgatását végző eszközök, valamint csomagológép beszerzését, amelyek megkönnyítik a logisztikai folyamatainkat.

Ezen felül az extruder üzemünkben a gyártási biztonság növelése volt a cél a permanens mágnesek és a flexibilis mobil anyagfelhordók beszerzésével.

Vákuumformázó üzemünk gyártási kapacitásnak jelentős növelését tudtuk elérni a beszerzett robot marócellával illetve robot maró gyártócellával, továbbá a két darab robotos lemezrakatoló üzembe helyezésével.

A formázó gépeinknek helyt adó épületek fűtési igényének kielégítése céljából egy faelgázosító kazánrendszert szereztünk be, valamint az alapanyagraktárunk homlokzati és tető elemeinek kőzetgyapot lemezes hőszigetelését is megvalósítottuk a projekt keretein belül.

Kiegészítő tevékenységként üzleti szaktanácsadási és képzési szolgáltatásra is pályáztunk, melynek keretében olyan – úgynevezett – „soft skill” képzési szolgáltatást vettünk igénybe, amelynek segítségével a képzésen részt vevő munkatársaink megismerhették a csoportban végzett munka hatékony kialakításának módszerét, ezen felül pedig vállalati pénzügyi tanácsadás és stratégiai üzleti tervezés szolgáltatások igénybevételét is megvalósítottuk.

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00223

Kedvezményezett: PRO-FORM Ipari és Kereskedelmi Kft.

Megvalósulás helyszíne: 2233 Ecser, Ady Endre utca 2.

Beruházás összköltsége: 607 688 354 Ft

Megítélt támogatási összeg: 334 228 595 Ft

A projekt zárás dátuma: 2023. június 30.

Bővebb információ: https://pro-form.hu/palyazatok

AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

  Mintabolt


  • EPPF – fedél az EPP és EOPP dobozokhoz

  • Szív díszdoboz (alj+tető)

  • EOPP 650 50/50 ovál osztott doboz

  • HDF – alacsony bordás tégely

  • SM – Süteményes doboz fekete

  • ZOPP 400 60/40 osztott doboz

  • KSZ8 – 8 fészkes gyűjtő tálca

  • Szív betét a szív díszdobozhoz 10 fészkes