VEKOP-1.2.6-20-2020-00386

2020.12.07.

 

 

 

 

Kedvezményezett neve: Pro-Form Ipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Technológia- és kapacitásbővítő, valamint ingatlan korszerűsítési pályázat a Pro-Form Kft-nél

Támogatási összeg: 124.075. 622 Ft (visszatérítendő támogatás)

Támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt befejezési dátuma: 2021.01.31.

Pályázat azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00386

Projekt tartalma:

Munkavállalóink létszámának minél nagyobb arányú magtartása, illetve termelékenységünk növelése és a technológiai megújulás érdekében cégünk a megvalósítandó projekt keretében két célt tűzött ki maga elé.

Az első egy gépberuházás, illetve ehhez kapcsolódóan technológiai korszerűsítés, amelyeknek a keretében egy nagy teljesítményű, hibrid thermoformázó gép beszerzését tervezzük, amely a préslégformázó üzemünkben kerül felállításra. A thermoformázó gép beszerzéséhez szorosan kapcsolódik három kisebb alprojekt, amelyek keretein belül a formázott termékek megfelelőségét valós időben ellenőrizni képes számítógép vezérelte kamera- és szenzorrendszer, illetve olyan szenzorokat és adatfeldolgozó egységet magába foglaló termelésfelügyeleti rendszer beszerzésére kerül sor, amely a már meglévő, gyártási eredménytermelő képességet felügyelő hálózati rendszerbe kapcsolja az újonnan beszerzendő préslégformázó gépet. Ezen technológiai fejlesztések a gyártási minőség és hatékonyság növelését célozzák. Nem utolsó sorban pedig a gyártógéphez elengedhetetlenül szükséges, a keletkező rácshulladék aprításáért felelős darálógép beszerzését is megvalósítjuk, amely biztosítja a keletkező gyártásközi hulladék újrahasznosíthatóságát.

A projekt második eleme az extruder üzemünk ingatlan korszerűsítését célozza meg. A pályázott projekt önállóan nem támogatható elemeként ezen, gazdaságilag igen fontos, saját alapanyag gyártását végző üzemünk épületének korszerűsítését szeretnénk megvalósítani. A logisztikai folyamatok racionalizálása, a jobb energetikai hatásfok és a higiéniai követelmények teljesítése érdekében több elhasználódott nagyméretű ipari kapu cseréjét és ipari gyorskapuval való felszerelését valamint újabb kapurendszerek kiépítését kívánjuk végrehajtani.

További információ kérhető:
Lovas Zoltán
Mobil +36 20 372 5900 | zoltan.lovas@pro-form.hu

 

 

AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

  Mintabolt


  • MVF – kerek tégely fedél

  • TK – kis tortadoboz

  • B – doboz

  • HDF – alacsony bordás tégely

  • TSZ – szendvicses doboz osztással

  • X3F – fedél a hidegkonyhai tálcához

  • GU – gombás doboz

  • KT – kocsonyás tál