VEKOP-1.2.6-20-2020-00386

2020.12.07.

 

 

 

 

Kedvezményezett neve: Pro-Form Ipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Technológia- és kapacitásbővítő, valamint ingatlan korszerűsítési pályázat a Pro-Form Kft-nél

Támogatási összeg: 124.075. 622 Ft (visszatérítendő támogatás)

Támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt befejezésének dátuma: 2021.07.31.

Pályázat azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00386

Projekt tartalma:

Munkavállalóink létszámának minél nagyobb arányú magtartása, illetve termelékenységünk növelése és a technológiai megújulás érdekében cégünk a megvalósított projekt keretében két célt tűzött ki maga elé.

Az első egy gépberuházás, illetve ehhez kapcsolódóan technológiai korszerűsítés, amelyeknek a keretében egy nagy teljesítményű, hibrid thermoformázó gép beszerzését valósítottuk meg, amely a préslégformázó üzemünkben került felállításra. A thermoformázó gép beszerzéséhez szorosan kapcsolódik három kisebb alprojekt, amelyek keretein belül a formázott termékek megfelelőségét valós időben ellenőrizni képes számítógép vezérelte kamera- és szenzorrendszer, illetve olyan szenzorokat és adatfeldolgozó egységet magába foglaló termelésfelügyeleti rendszer beszerzésére került sor, amely a már meglévő, gyártási eredménytermelő képességet felügyelő hálózati rendszerbe kapcsolja az újonnan beszerzett préslégformázó gépet. Ezen technológiai fejlesztések a gyártási minőség és hatékonyság növelését célozták. Nem utolsó sorban pedig a gyártógéphez elengedhetetlenül szükséges, a keletkező rácshulladék aprításáért felelős darálógép beszerzését is megvalósítottuk, amely biztosítja a keletkező gyártásközi hulladék újrahasznosíthatóságát.

A projekt második eleme az extruder üzemünk ingatlan korszerűsítését célozta meg. A pályázott projekt önállóan nem támogatható elemeként ezen, gazdaságilag igen fontos, saját alapanyag gyártását végző üzemünk épületének korszerűsítését valósítottuk meg. A logisztikai folyamatok racionalizálása, a jobb energetikai hatásfok és a higiéniai követelmények teljesítése érdekében több elhasználódott nagyméretű ipari kapu cseréjét és ipari gyorskapuval való felszerelését valamint újabb kapurendszerek kiépítését hajtottuk végre.

További információ kérhető:
Lovas Zoltán
Mobil +36 20 372 5900 | zoltan.lovas@pro-form.hu

 

 

AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

  Mintabolt


  • DQ2 – salátás tégely

  • ZS – salátás doboz

  • ZS3 – salátás doboz (alacsony)

  • ZSF – fedél a ZS salátásdobozokhoz

  • DQ – salátás tégely

  • EOPP 750 60/40 ovál osztott doboz

  • EOPP 750 70/30 osztott doboz fekete

  • EOPP 650 50/50 osztott doboz fekete