GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00223

2022.12.08.

 

A kedvezményezett neve: Pro-Form Ipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Technológiafejlesztés és technológiai kapacitások bővítése, valamint ingatlan korszerűsítési pályázat a Pro-Form Kft-nél

A fejlesztés tárgya, célja: Komplex technológiafejlesztési és kapacitásbővítő beruházás megvalósítása ingatlan korszerűsítés és üzleti szaktanácsadási szolgáltatások igénybevétele mellett

Beruházás összköltsége: 607.688.354 Ft

A szerződött támogatás összege: 334.228.595 Ft

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.06.30.

Pályázat azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00223

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Cégünk több célt kitűzött maga elé, ezek nagyobb része technológiafejlesztést és technológiai kapacitásbővítést célzó eszközbeszerzések, valamint ezeken felül az ecseri telephelyünkön található ingatlanunk kőzetgyapot lemezes hőszigetelését tervezünk megvalósítani, továbbá üzleti szaktanácsadási szolgáltatást szeretnénk igénybe venni.
Készáru raktárunk idén átadott kibővített részében helyeznénk el azt a 2304 darab raklap fogadására alkalmas, a mai kor követelményeinek megfelelő állványrendszert, amely jelentősen megnövelné korlátolt készáru tárolási kapacitásunkat. Annak érdekében, hogy ezt az új raktárhelyiséget logisztikai üzemünk megfelelően működtetni tudja, szükségünk lesz egy nagy teherbírású, tolóoszlopos targoncára, illetve két darab vezetőállásos palettamozgatóra, valamint szintén két darab ollós raklapemelőre. A jelentősen megnövekedett készáru raklapos lefóliázáshoz szükségünk lesz egy új raklapfóliázó gépre is.
Míg az extruder üzemünkben a gyártási biztonságunkat, és ezáltal a kapacitásunk minél nagyobb arányú kihasználását célozzuk a beszerzendő permanens mágnesek és a spirálos anyagfelhordók segítségével, addig a thermoformázó üzemünkbe beszerzendő nagyteljesítményű préslégformázó gépek, a minimális karbantartást igénylő vákuumszivattyú és a formázógépek rácshulladékának darálására alkalmas darálók egyértelműen a kapacitásunk bővítését célozzák, így nagymértékben növelve a keletkező készáru mennyiségét, még jobban indokolttá téve a raktárunk bővítését és az annak kiszolgálását célzó logisztikai eszközök beszerzését. Ezeken felül a thermoformázó üzemünkben használatos több száz kilogramm súlyú formázó szerszámok mozgatását, a szerszámcserék megkönnyítését, ezzel a termelékenységünk jelentős megnövelését is megkönnyítő gyalogvezérlésű emelőtargonca beszerzését is célul tűztük ki. A szerszámtervező- és szerszámgyártó üzemünkbe pedig a formázó szerszámaink alapanyagául szolgáló alumínium hegesztésére alkalmas hegesztő invertert szeretnénk beszerezni, növelve ezzel a szerszámgyártási és karbantartási kapacitásunkat e téren is.
A vákuumformázó üzemünk számára beszerzendő robot marócellák nagy előnye, hogy kisebb méretük miatt a formázógépek mellé telepíthetőek, szignifikánsan nagyobb sebességükkel a darabok a ciklusidőn belül kimarhatóak. A robotizálással a kikészítésnél a soros idő elhagyásával, a logisztika folyamatok csökkentésével olcsóbb árat, nagyobb hatékonyságot, így kapacitás növekedést érünk el, a félkész termék csomagolásának elmaradásával pedig még a környezetvédelmi szempontok is jobban érvényesülnek. A beszerzendő robotos lemezrakatolók pedig a vákuumformázó gépeink automata kiszolgálásában segítenek, növelve ezzel a termelékenységet.
A formázó gépeinknek helyt adó épületek fűtési igényének kielégítése céljából egy faelgázosító kazánrendszer beszerzését, valamint az alapanyagraktárunk homlokzati és tető elemeinek kőzetgyapot lemezes hőszigetelését is meg szeretnénk valósítani a projekt keretein belül.
További célul tűztük ki, hogy igénybe veszünk olyan úgynevezett „soft skill” képzési szolgáltatást a menedzsmentben dolgozó kollégáink részvételével, amelynek segítségével érintett munkatársaink megismerhetik a csoportban végzett munka hatékony kialakításának módszerét, ezen felül pedig vállalati pénzügyi tanácsadás és stratégiai üzleti tervezés szolgáltatások igénybevételét is tervezzük.

AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!





    Mintabolt


    • KTF – fedél a KT kocsonyás tálhoz

    • EOPP 750 70/30 osztott doboz

    • KP3 – piskótatálca

    • Szív betét a szív díszdobozhoz 14 fészkes

    • EOPP 650 60/40 (RDK) osztott doboz
    • zsanéros doboz
      Z1-M – zsanéros doboz

    • DQ – salátás tégely

    • ZS – salátás doboz