Megjelenés szakmai kiállításokon 2016. második felében

2016.07.27.

Kedves Partnereink!

A sikeresen záruló, január végén megrendezett kölni ProSweets kiállításon kiállítóként való részvétel után idén előbb a Nürnbergben szeptember 26-29-e között megrendezendő FachPack-on, majd a budapesti Hungexpón október 19-21 között megrendezendő 4. Automotive Hungary – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállításon találkozhatnak még velünk.

A FachPack kiállítás az Interpack kiállítás szünet éveiben kerül megrendezésre, 2010 óta veszünk rajta részt. Általános csomagolástechnika a tematikája így a cég teljes termék és szolgáltatás portfólióját közel azonos hangsúllyal jelenítjük meg. Az idei kiállításon szeretnénk nagyobb erővel megjeleníteni a jármű  és elektronikai ipari valamint ezen szektorok beszállítóit kiszolgáló termékkörünket. Ez összhangban van azon törekvésünkkel, hogy a hagyományos vákuumformázó üzemünk új, méltóbb helyre való költöztetésével és jelentős technikai fejlesztése eredményeképpen nagyobb piaci részesedést szerezzünk az automotív és elektronikai ipar beszállítójaként. A kiállításon az alábbi standon találnak meg minket:

https://www.fachpack.de/

Fennállásunk során először veszünk részt az Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállításon, amely a járműipar legnagyobb regionális fóruma, és ahol kapcsolatot teremthetünk leendő partnereinkkel. A kiállításon minden járműipari ágazat képviselteti majd magát, multinacionális cégek, világmárkák, kis- és középvállalkozások egyaránt jelen lesznek. Cégünk elérkezettnek látja az időt arra, hogy újabb piacok felé nézzen, olyan piacok felé, amelyek a szigorúbb követelményeknek megfelelően nagyobb kihívást hordoznak magukban, ám úgy érezzük, hogy több évtizedes, a vákuumformázás terén nyert tapasztalatunk a segítségünkre lesz céljaink megvalósításában. Az alábbi linkre kattintva még több információ érhető el a kiállításról:

http://automotivexpo.hu/

Minden kedves leendő és jövendőbeli partnerünket szívesen látjuk standunknál, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre. Reméljük hamarosan látjuk egymást!

Üdvözlettel:

A Pro-Form Kft. csapata

AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

  Mintabolt


  • DQF – fedél a DQ,DQ2 tégelyekhez

  • SZD3 – szendvicses doboz/nagy háromszög

  • EPP 750 doboz

  • SV – Savanyúságos doboz

  • ZA2 – zsanéros alacsony doboz

  • EOPP 750 50/50 ovál osztott doboz

  • SM – Süteményes doboz

  • X3 – hidegkonyhai tálca