Elnyertük Rafael Nadal teniszütőjét

2018.01.19.

A „Jónak lenni jó” elnevezésű MTVA jótékonysági akcióján aktív adományozó szerepet vállalt a Pro-Form Kft. ügyvezető igazgatója, Mihályfi Árpád, aki felajánlásával támogatta a Máltai Szeretetszolgálatot és ajándékként hozta el a világelső teniszező, Rafael Nadal által dedikált teniszütőt.

2017. december 17-én a közmédia egy egész napos műsorfolyammal segítette elő a „Jónak lenni jó” elnevezésű adománygyűjtő eseményt, amelyet már 6. alkalommal rendeztek meg és amelynek a kedvezményezettje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat volt.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat MentőszolgálataA szervezet 3 főbb célt határozott meg a beérkező adományok elosztására, vagyis a fogyatékkal élő fiatalok, a vészhelyzetben bevethető Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálatának támogatását -, amelynek rohamkocsiját évente 1500 esethez hívják és 120 önkéntes teszi lehetővé működését-, illetve a legszegényebb családok gyermekeinek megsegítését esélyteremtő, képességfejlesztő programokkal.

Mivel a Pro-Form Kft. tulajdonosa elkötelezett híve a családok, szerető otthon nélkül felnövő, hátrányos helyzetű gyermekek támogatásának, ezért nem volt kérdés, hogy aktív résztvevője lesz a karitatív eseménynek.

Az értékes és egyedi tárgyak közül a nap legvégén, 21:58 perckor az ügyvezető igazgató, Mihályfi Árpád az ATP világelső teniszező, Rafael Nadal alapítványa által felajánlott és a sportoló által dedikált teniszütőjére tette meg a végső licitet és elnyerte azt.

Rafael Nadal teniszütő

A kétszeres olimpiai bajnok teniszező a sportban teljesített kiváló eredményei mellett példát mutató jellemével, hozzáállásával képviseli mindazt az eszmét és értéket, amellyel méltán tudunk azonosulni.

Az aláírt teniszütő a cég több pontján is megtekinthető és látható lesz pár hétig, azt követően kerül végleges helyére a Pro-Form Kft. fogadóterébe emelve a partnerlátogatások színvonalát.

Rafael Nadal teniszütője szimbolikusan, de egyaránt jelképezi a segítő, támogató szándékú adományozást és a „Jónak lenni jó” érzését.

Mindez a karitatív célú felajánlás nem jöhetett volna létre a Pro-Form Kft. dolgozóinak áldozatos, kitartó munkája és odaadása nélkül, akiknek ezúton is köszönjük hozzájárulásukat az adomány megszületéséhez.

AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

  Mintabolt


  • LUF – fedél az LU,LUV dobozokhoz

  • GU – gombás doboz

  • LPP 350 – kis sütis doboz

  • KT – kocsonyás tál

  • X3 – hidegkonyhai tálca

  • DQ2 – salátás tégely

  • EPP 1000 doboz

  • LPP 500 – leveses doboz